Beskrivelse af øllet

Her kan du læse om øllet, vores dejlige tjekkiske fadøl.

pilsner Beskrivelse af øllet

 

Platan pilsner er en original og karakteristisk, tjekkisk pilsnerøl af højeste kvalitet og med en alkohol­procent på 4,8. Let humle og let bitterhed med en ren og klar eftersmag. Platan pilsner nydes til mad, som en kølig forfriskning og til en festlig skål.

 

granat Beskrivelse af øllet

 

Granát classic er en tjekkisk semimørk pilsnertype med en alkoholprocent på 4,5. Granát er mørkere end en almindelig pilsner og en smule sødere, men stadig en let drikkelig classic med et flot skum og et smagsspektrum der går fra karamel over malt med den karateristiske tjekkiske bitterhed.

 

demon Beskrivelse af øllet

 

Démon Special, er ligesom granaten en semimørk, men har mere karakter, malt og alkohol. Demon nydes af folk der sætter pris på de mørkere øltyper og ales. Den har en alkoholprocent på 5,2.

 

 

cerny Beskrivelse af øllet

 

Lobkowicz Cerny (tidligere Merlin Tmavy) Har fået nyt navn, men er stadig en sort pilsner en såkaldt schwarzbier. Øllet er kulsort, med klare nyancer af både lakrids og kaffe. Farven er naturligt opnået ved brug af hårdtristet malt. Fås udelukkende på fad.

 

197 1389111820 16 135x300 Beskrivelse af øllet

 

 

Velen hvedeøl er en noget så sjældent som en tjekkisk hvedeøl. Den overgæret og ufiltreret og har en liflig smag med  masser af frugt og en god sødme. Fås udelukkende på fad.

 

 

Merlin 300x300 Beskrivelse af øllet

 

Merlin dobbel Bock 7,5 %. Bock er godt, dobbel bock er dobbelt så godt. Selv om det er en typisk tysk øl type, kan tjekkerne også lave vidunderlig bockøl og her er et pragteksempel på dette. Kraftig med fylde, en godt duft af bla. tørrede frugter. Fås udelukkende på fad.

 

iStock 000014979421 Small 400x400 150x150 Beskrivelse af øllet CH Alkoholfri Classic er anderledes. Her er der tale om en classictype øl, altså en god semimørk brygget tjekkisk øl, som efter brygningen er vakuumdestilleret, for at fjerne alkoholen. Det betyder at den rene ølsmag er bevaret, og at vi endelig har en alkoholfri øl, der er værd at drikke. Den alkoholfrie øl indeholder officielt max 0,5 procent alkohol, grundet den strenge tjekkiske ølbrygningslovgivning er det angivet sådan, men vores laboratorieprøver viser at den reelt set er meget tæt på 0,0 % alkohol. CH Alkoholfri Classic fås udelukkende på 20l fad med m-kopling, som vi selvfølgelig stiller til rådighed. Prisen er kr. 400,- inkl. moms for 20l.

Platan Alkoholfri er vores anden alkoholfrie øl. Platan Alkoholfri er en god tjekkisk pilsnertype, som man kan køre hjem på. Platan Alkoholfri fås på 0,5l flaske og på 30l fustage med s-kopling. Platan Alkoholfri er perfekt til frokostrestauranter og sportsstævner eller andre steder, der gerne vil servere en kold og velsmagende alkoholfri fadøl. Prisen er kr. 575,- inkl moms for 30l.

Top