Platans fadøl

Vores stolthed er vores dejlige tjekkiske fadøl, til Danmarks billigste priser.

Vores fadøl er typisk på 30 liters fustager, du får derfor 5 liter ekstra i sammenligning med Carlsberg og Tuborg. Alle produkter s-kopling som er den mest almindelige i danmark (med mindre er angivet).

Vi er meget stolte af at have Danmarks laveste pris per liter på fadøl. Alle priser er inklusive moms.

Bestil øllet her

pilsner Platans fadøl

 

Platan pilsner 4,8 % kr. 562,50 for 30 liter. Ordenlig tjekkisk pilsner. Platan pilsner er en original og karakteristisk, tjekkisk pilsnerøl af højeste kvalitet og med en alkohol­procent på 4,8. Let humle og let bitterhed med en ren og klar eftersmag. Platan pilsner nydes til mad, som en kølig forfriskning og til en festlig skål.

 

 

granat Platans fadøl

 

Granat Classic 4,5% kr. 620,- for 30 liter. Et bedre alternativ til de ordinære classic. Granát classic er en tjekkisk semimørk pilsnertype med en alkoholprocent på 4,6. Granát er mørkere end en almindelig pilsner og en smule sødere, men stadig en let drikkelig classic med et flot skum og et smagsspektrum, der går fra karamel over malt med den karateristiske tjekkiske bitterhed.

 

demon Platans fadøl

 

Demon Special 5,2 % kr. 695,- for 30 liter. En dejlig karakterfuld special.Démon Special, er ligesom granaten en semimørk, men har mere karakter, malt og alkohol. Demon nydes af folk der sætter pris på de mørkere øltyper og ales. Den har en alkoholprocent på 5,2.

 

 

cerny 150x150 Platans fadølLobkowicz Cerny (tidligere Merlin Tmavy) 4,8 % kr. 695 for 30 liter. Forkæl dine gæster med denne specielle sorte pilsner, som flere gange er blevet fremhævet af Ølentutiasterne. Lobkowicz Cerny er en sort pilsner en såkaldt schwartzbier. Øllet er kulsort, med klare nyancer af både lakrids og kaffe. Farven er naturligt opnået ved brug af hårdtristet malt. Fås udelukkende på fad.

 

Flying cloud IPA Platans fadøl

Nyhed! Flying Cloud IPA. 5,5% kr. 750,- for 30l. Tjekkerne er steget ind på markedet med en ny IPA Flying Cloud, der hører til den populære øl stil INDIAN PALE ALE. Flying Cloud navnet henviser til den berømte sejlbåd, der i det 19. århundrede sejlede mellem England og Indien. Enlænderne havde IPA ud og Krydderier og te med tilbage. IPA Flying Cloud er en overgæret øl og råvarer og processer er væsentlige forskellig fra traditionelle tjekkiske øl. Bla. er der brugt de amerikanske humlesorter Amarillo og Cascade. “Øllen har en fremragende og fyldig smag, høj bitterhed og den vidunderlige aroma af mandariner, rosiner og blomster.” (Fås udelukkende på fad)

     

197 1389111820 16 135x300 Platans fadøl

         

Velen hvedeøl 4,8 % kr. 595 for 20 liter. Dejlig frisk og frugtig. Bemærk: fustagen er på 20 liter og med g-kopling. Velen hvedeøl er en noget så sjældent som en tjekkisk hvedeøl. Den overgæret og ufiltreret og har en liflig smag med  masser af frugt og en god sødme. Fås udelukkende på fad.

 

  Merlin 300x300 Platans fadølMerlin dobbel Bock 7,5 %. 1000 kr. for 30l. Bock er godt, dobbel bock er dobbelt så godt. Selv om  det er en typisk tysk øl type, kan tjekkerne også lave vidunderlig bockøl og her er et pragteksempel på  dette. Kraftig med fylde, en godt duft af bla. tørrede frugter. Fås udelukkende på fad.

 

iStock 000014979421 Small 150x150 Platans fadøl

CH Alkoholfri Classic er anderledes. Her er der tale om en classictype øl, altså en god semimørk brygget tjekkisk øl, som efter brygningen er vakuumdestilleret, for at fjerne alkoholen. Det betyder at den rene ølsmag er bevaret, og at vi endelig har en alkoholfri øl, der er værd at drikke. Den alkoholfrie øl indeholder officielt max 0,5 procent alkohol, grundet den strenge tjekkiske ølbrygningslovgivning er det angivet sådan, men vores laboratorieprøver viser at den reelt set er meget tæt på 0,0 % alkohol. CH Alkoholfri Classic fås udelukkende på 20l fad med m-kopling, som vi selvfølgelig stiller til rådighed. Prisen er kr. 400,- inkl. moms for 20l.

Platan Alkoholfri er vores anden alkoholfrie øl. Platan Alkoholfri er en god tjekkisk pilsnertype, som man kan køre hjem på. Platan Alkoholfri fås på 0,5l flaske og på 30l fustage med s-kopling. Platan Alkoholfri er perfekt til frokostrestauranter og sportsstævner eller andre steder, der gerne vil servere en kold og velsmagende alkoholfri fadøl. Prisen er kr. 575,- inkl moms for 30l.

Bestil øllet her

Top