Alkoholfri øl på fustage

iStock 000014979421 Small Alkoholfri øl på fustage
Alkoholfri classic og alm alkoholfri pilsner. Begge dele ordenligt tjekkisk øl, selvfølgelig

Alkoholfri øl kan ofte være en kedelig omgang, og det er der en klar grund til. Eksempelvis Tuborg Superlight og Royal free er almindeligt industriproduceret letøl, som så bliver fortyndet med danskvand indtil alkoholprocenten er tilpas lav, så man må kalde det alkoholfri. Problemet ved denne metode er, at man ved at tilsætte vand fremhæver øllets negative sider.

Vores CH Alkoholfri Classic er anderledes. Her er der tale om en classictype øl, altså en god semimørk brygget tjekkisk øl, som efter brygningen er vakuumdestilleret, for at fjerne alkoholen. Det betyder at den rene ølsmag er bevaret, og at vi endelig har en alkoholfri øl, der er værd at drikke. Den alkoholfrie øl indeholder officielt max 0,5 procent alkohol, grundet den strenge tjekkiske ølbrygningslovgivning er det angivet sådan, men vores laboratorieprøver viser at den reelt set er meget tæt på 0,0 % alkohol. CH Alkoholfri Classic fås udelukkende på 20l fad med m-kopling, som vi selvfølgelig stiller til rådighed. Prisen er kr. 400,- inkl. moms for 20l.

Platan Alkoholfri er vores anden alkoholfrie øl, og er en god tjekkisk pilsnertype, som man kan køre hjem på. Platan Alkoholfri fås på 0,5l flaske og på 30l fustage med s-kopling. Platan Alkoholfri er perfekt til frokostrestauranter og sportsstævner eller andre steder, der gerne vil servere en kold og velsmagende alkoholfri fadøl. Prisen er kr. 575,- inkl moms for 30l.

Vores alkoholfri fadøl er endnu ikke på bestillingsiden, men skriv i kommentarfeltet på din bestilling eller skriv en mail, så leverer vi.

Bestil vores øl her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *