Godt øl, finder man på alle gode steder.

 Interessen for godt tjekkisk øl er jo heldigvis stor…

En af de sjoveste ting som kørende ølmand, er alle de forskellige steder man får set. I min relativt korte tid her i firmaet, har jeg leveret øl til kirker, skoler, byfester osv. Foruden naturligvis et utal af barer/værtshuse/caféer/ privatfester osv.  Interessen for godt tjekkisk øl er jo heldigvis stor.

david k 1 271x300 Godt øl, finder man på alle gode steder.

En anden af de dejlige ting ved dette job, er jo også at folk altid er glade for at se én. Det er endnu ikke sket at hilsenen ”Hej, jeg har noget øl til dig” er blevet mødt med svaret ” smut, vi vil ikke have mere øl”. Jeg siger ikke at det ikke kan lade sig gøre, bare at det ikke er sket endnu.

Nå, men det jeg vil frem til, er at nogle gange kommer man også til nogle lidt mere uventede steder. Forleden fik jeg besked på at køre ind omkring Nørreport med noget øl. Jeg kører rundt og kigger efter en bar/værthus, for det er nu engang størstedelen af vores kunder.

Til min overraskelse var det en meget flot tøjbutik. Jeg tjekkede og dobbelt tjekkede, men den var god nok.

david k 2 Godt øl, finder man på alle gode steder.

Det viser sig a David K., der er fast modeekspert på Go’ morgen Danmark, har lagt en af sine butikker i den hyggelige Nørregade. Her kan man så ud over herretøj også få sig en tjekkisk fadøl, imens man kigger på tøj. De er blandt andet specialister i bryllups tøj, så man kan jo passende prøve hvilken øl man vil servere til den store lejlighed, imens man får garderoben til at blive perfekt.  Og som sagt kan udvalget nydes med en kold Platan i hånden. Så tag et smut forbi og få noget godt til både det indre og det ydre.

Du finder David K. her:

Herrernes Magasin by David K, Nørregade 20

http://www.davidk.dk/

 

PlatanOl DavidK 03182014 Edit 081 200x300 Godt øl, finder man på alle gode steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *