Øllet

Her kan du læse om vores

dejlige tjekkiske fadøl


pilsner 150x150 Øllet
Platan pilsner er en original og karakteristisk, tjekkisk pilsnerøl af højeste kvalitet og med en alkohol­procent på 4,8. Let humle og let bitterhed med en ren og klar eftersmag. Platan pilsner nydes til mad, som en kølig forfriskning og til en festlig skål.
granat 150x150 Øllet
Granát classic er en tjekkisk semimørk pilsnertype med en alkoholprocent på 4,5. Granát er mørkere end en almindelig pilsner og en smule sødere, men stadig en let drikkelig classic med et flot skum og et smagsspektrum der går fra karamel over malt med den karateristiske tjekkiske bitterhed.
demon 150x150 Øllet
Démon special er ligesom granaten en semimørk, men har mere karakter, malt og alkohol. Demon nydes af folk der sætter pris på de mørkere øltyper og ales. Den har en alkoholprocent på 5,2.
lobkowicz 150x150 Øllet
Lobkowicz Cerny (tidligere Merlin Tmavy) har fået nyt navn, men er stadig en sort pilsner… en såkaldt schwarzbier. Øllet er kulsort, med klare nyancer af både lakrids og kaffe. Farven er naturligt opnået ved brug af hårdtristet malt. Fås udelukkende på fad.
flying cloud 150x150 Øllet
Flying Cloud IPA er en særlig overgæret øl fra bryggeriet Chlumec. Den er fremstillet med de aromatiske amerikanske humler Amarillo og Cascade. Den særlige cold-hop metode resulterer i en øl med en meget intens smag, aroma og bitterhed. Det er en typisk Indian pale ale type, som dufter af blomster, frugt og rosiner med intens humlearoma med en antydning af citrus og mandarin. Det er dog stadig i den lettere ende, så alle stadig kan være med.
velen 150x150 Øllet
Velen hvedeøl er en noget så sjældent som en tjekkisk hvedeøl. Den overgæret og ufiltreret og har en liflig smag med masser af frugt og en god sødme. Fås udelukkende på fad.
nealko 150x150 Øllet
Platan Alkoholfri er vores anden alkoholfrie øl. Platan Alkoholfri er en god tjekkisk pilsnertype, som man kan køre hjem på. Den er perfekt til frokostrestauranter og sportsstævner eller andre steder, der gerne vil servere en kold og velsmagende alkoholfri fadøl.