Lej fadølsanlæg billigt hos Platan Øl

Hos Platan Øl kan du både købe fadølsanlæg og leje fadølsanlæg til yderst konkurrencedygtige priser. Vi erlandets førende leverandør af tjekkisk fadøl med levering og service i hele Danmark. Vi leverer fadøl til fest og andre slags arrangementer for både private og virksomheder.

 
 

Vores tjekkiske øl er brygget med passion for den traditionsrige bryggeproces, som minimum tager 6 uger - heraf går 4 uger med lagring. Dette er med til at give den klassiske bitterhed samt den gode humlesmag, hvorfor vores fadøl både kan drikkes alene men også til mad. Den klassiske Platan pilsner, som mange vælger ved leje af fadølsanlæg, er ydermere kendt for sin gyldne farve med svage duftnuancer af korn, som fuldender helhedsindtrykket med en begrænset mængde skum. Sagt på en anden måde – Platan øl både dufter og smager fuldstændig fantastisk.

 
 
3 steps til leje af fadølsanlæg

  • Step 1: Pris
  • Step 2: Adresse
  • Step 3: Dato

Vælg dine fadøl (uåbnede fustager tages retur mod et gebyr på 50 kr.)

Vælg levering

5000

 
 

Lej et fadølsanlæg til jeres næste arrangement

Hos Platan Øl tilbyder vi en masse forskellige tjekkiske kvalitetsøl ved leje af fadøl. Uanset hvilket arrangement I har i støbeskeen, så kan vi levere fadølsanlæg billigt, så jeres gæster ikke går tørstige hjem og pengepunge ikke bliver tømt. Ved udlejning af fadølsanlæg kommer forbi og sætter det op, ligesom vi vejleder jer grundigt i, hvordan man skifter fustager, så I med sikkerhed kan nyde de gyldne dråber. Vores fadøl kommer næsten altid i 30 liters fustager, hvilket er 5 liter mere end tilsvarende fustager fra Carlsberg og Tuborg. Således får man også mere fadøl til festen for pengene samtidig med, at vores øl er billigere end de større brands.

Vi har mange års erfaringer i billig fadølsanlæg leje til både store og små arrangementer. Uanset om der er 30 eller 500 gæster, eller om I skal have leveret ét eller flere fadølsanlæg, så rådgiver vi jer, så I får det bedste tilbud..

Fadølsudlejning med levering og opsætning

Vi kommer med glæde ud og leverer og opsætter fadølsanlægget til jeres næste arrangement. Så skal I ikke selv bakse med tunge fadølsanlæg, fadølsfustager samt diverse andet udstyr. Samtidig sikrer vi, at alt fungerer som det skal, så der ikke opstår uforudsete udfordringer, når der skal langes kolde fadøl over disken. Efter installation af fadølsanlæg kan de første øl langes over disken inden for 5 til 15 minutter, og derfor kan serveringen hurtigt gå i gang.

Hvis I driver restaurant eller bar, så kommer vi også ud installere vores fadølsanlæg uden omkostninger for jer. Vi kræver blot, at hanerne løber med vores tjekkiske øl i stedet for andre industriøl fra Carlsberg, Royal Unibrew eller lignende. Yderligere er vi billigere end andre tilsvarende øl, hvorfor der også er penge at spare ved at skifte jeres nuværende fadølsanlæg med et fra Platan Øl. Har du spørgsmål angående leje af fadølsanlæg, så kontakt os endelig. Vi glæder os til at servere billige iskolde fadøl til din fest.