Lej fadølsanlæg hos Platan Øl

Velkommen hos Platan Øl. Vi er landets førende leverandør af tjekkisk fadøl med levering og service i hele Danmark. Vi leverer fadølsanlæg til alle slags arrangementer for både private og virksomheder.

 
 

Vores tjekkiske øl er brygget med passion for den traditionsrige bryggeproces, som minimum tager 6 uger - heraf går 4 uger med lagring. Dette er med til at give den klassiske bitterhed samt den gode humlesmag, hvorfor vores øl både kan drikkes alene men også til mad. Den klassiske Platan pilsner er ydermere kendt for sin gyldne farve med svage duftnuancer af korn, som fuldender helhedsindtrykket med en begrænset mængde skum. Sagt på en anden måde – Platan øl både dufter og smager fuldstændig fantastisk.

 
 
3 steps til leje af fadølsanlæg

  • Step 1: Pris
  • Step 2: Adresse
  • Step 3: Dato

Vælg dine fadøl

Vælg levering

5000

 
 

Lej et fadølsanlæg til jeres næste arrangement

Hos Platan Øl tilbyder vi en masse forskellige tjekkiske kvalitetsøl. Uanset hvilket arrangement I har i støbeskeen, så kan vi levere fadølsanlæg, så jeres gæster ikke går tørstige hjem. Vi kommer forbi og sætter fadølsanlægget op, ligesom vi vejleder jer grundigt i, hvordan man skifter fustager, så I med sikkerhed kan nyde de gyldne dråber. Vores fadøl kommer næsten altid i 30 liters fustager, hvilket er 5 liter mere end tilsvarende fustager fra Carlsberg og Tuborg. Således får man også mere øl for pengene samtidig med, at vores øl er billigere end de større brands.

Vi har mange års erfaringer i levering af fadølsanlæg til både store og små arrangementer. Uanset om der er 30 eller 500 gæster, eller om I skal have leveret ét eller flere fadølsanlæg, så rådgiver vi jer, så I får det bedste tilbud.

Vi står for levering og opsætning

Vi kommer med glæde ud og levere fadølsanlægget til jeres næste arrangement. Således skal I ikke selv bakse med tunge fadølsanlæg, fadølsfustager samt diverse andet udstyr. Samtidig sikrer vi, at alt fungerer som det skal, så der ikke opstår uforudsete udfordringer, når der skal langes fadøl over disken. Efter installation af fadølsanlæg kan de første øl langes over disken inden for 5 til 15 minutter, og derfor kan serveringen hurtigt gå i gang.

Hvis I driver restaurant eller bar, så kommer vi også ud installere vores fadølsanlæg uden omkostninger for jer. Vi kræver blot, at hanerne løber med vores tjekkiske øl i stedet for andre industriøl fra Carlsberg, Royal Unibrew eller lignende. Yderligere er vi billigere end andre tilsvarende øl, hvorfor der også er penge at spare ved at skifte jeres nuværende fadølsanlæg med et fra Platan Øl.