Om Platan Øl: Peter Skovbo – fra restauratør til øl importør.

Peter er et madøre, som elsker alt det gode ved livet – specielt mad og drikke. Efter flere rejser i Tyskland og Tjekkiet stod han som barejer i 2010. Peter opdagede at kvaliteten af standardøllene som Tuborg og Carlsberg, som han havde på hanen, var alt for ringe. Især når han sammenlignede med prisen. Under sine rejser stødte han på et mindre tjekkisk øl bryggeri med fantastisk smag og kvalitet i deres øl. Efter et par yderligere besøg i Tjekkiet stod Peter nu med en sending af lækker importeret kvalitets øl.

På Peters bar steg gæsternes efterspørgsel efter det tjekkiske Platan øl hurtigere end han kunne følge med, og endnu flere sendinger af øl fra Tjekkiet var derfor uundgåeligt. Dette var startskuddet til Platan Øl, som i dag leverer billig kvalitets øl til restaurationsbranchen samt til private fester i Københavnsområdet.

Netop billig og kvalitet var nøgleordene for Peter, da han ledte efter det helt rette bryggeri at hente øl fra. Øllet skulle have en lækker afbalanceret smag, og det skulle være muligt for alle at købe det. Hos Platan fandt Peter et udvalg af forskellige øl, herunder lyse, mørke og meget mørke øl. Hans passion for øllet har nu i mange år langet lækre, tjekkiske fadøl over disken på barer, restauranter og til private- og firmafester.

Det er Peters mission at udbyde ordentlig fadøl til fornuftige priser. Derfor var det vigtigt for Peter, at han ikke bare serverede standard fadøl i sin bar, men kvalitets øl, som han også selv havde lyst til at drikke. Det fandt han heldigvis hos Platan. Nu sælger Peter ikke kun Platan øl i sin bar og til restauranter, men også til private arrangementer. Han udlejer nemlig fadølsanlæg til private fester, så alle har mulighed for at nyde de fantastiske Platan øl.